skip to Main Content

Het zwemseizoen staat weer voor de deur. Het Maarten van der Weijdenbad is vanaf 29 april weer dagelijks open. We hebben gedurende de winter hard gewerkt om het bad te verbeteren, onder andere door veel te schilderen en speeltoestellen te vervangen.

De opening willen we dus niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen iedereen uit voor ons openingsevenement! Je hebt op deze dag gratis toegang tot het Maarten van der Weijdenbad. Je bent vanaf 13.30 uur van harte welkom op de Oostwal 31 te Warmenhuizen. Kinderen kunnen lekker op het grasveld spelen, voetballen op het boardingveld of een heuse stormbaan bestormen.

Om 14.00 uur wordt het bad geopend, waarna er een gave flyboardshow plaatsvindt en vervolgens iedereen vrij is om overal te gaan, te staan en te zwemmen. In het bad liggen extra (opblaas)materialen, zoals een glijbaan, banden en zwanen. Ondertussen kunnen we hopelijk lekker genieten van het lentezonnetje.

Maar weer of geen weer, ook als de zon zich wat minder laat zien, is het heerlijk zwemmen in ons bad: vanaf nu is de watertemperatuur namelijk altijd minimaal 22 graden. In tegenstelling tot eerdere seizoenen zullen we dan ook alle dagen opengaan.

Geen enkele reden om maandag 29 april niet aanwezig te zijn dus!
Let op: Banen zwemmen kan 29 april alleen in de Veersloot van 12.00 – 14.00 uur.

Back To Top