skip to Main Content

Hoera! Na een maand alleen voor abonnementhouders open te zijn geweest, starten we nu ook met het verkopen van losse kaartjes! Dit geldt voor recreatief zwemmen, maar ook voor banenzwemmen en alle aquasporten. Net als met de abonnementen, gaat het iets anders dan normaal. In verband met de coronamaatregelen werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Dit geldt voor abonnementhouders, maar ook voor bezoekers die een los kaartje willen kopen. 

Je reserveert van tevoren via de website voor een dag en de activiteit die je wilt doen, bijvoorbeeld recreatief zwemmen. Op deze manier voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar het Maarten van der Weijdenbad komen. Als je reservering is gelukt, wordt er een bevestiging naar je gemaild. Let opdit is alleen de reservering. Heb jij geen buitenbadabonnement? Dan zul je aan de kassa alsnog per pin moeten betalen voor de activiteit. 
Print de bevestiging uit en neem deze mee of laat de bevestiging zien op je telefoon bij de kassa. Zo kan de betaling nog sneller worden afgehandeld en vormt er minder snel een rij bij de kassa. 

Op drukke dagen kan het badpersoneel vragen of de bezoekers die er al langer zijn, ruimte willen maken voor de nieuwe bezoekers. Twijfel je of je langer kunt blijven? Vraag het dan even aan een van onze medewerkers. 

We hopen jullie allemaal snel te zien in het Maarten van der Weijdenbad! 

Reserveer hier een plek!
Back To Top