skip to Main Content
Reserveer je activiteit

Tarieven

Recreatief zwemmen: 5 euro p.p.
Banenzwemmen: 5 euro p.p.
Aquasporten: 5 euro p.p.

Let op: Je kunt alleen ter plaatse en per pin betalen.

Reserveren kan vanaf 2 dagen van tevoren.

Heb je gereserveerd, maar kun je toch niet? Laat het ons dan even weten door een mailtje te sturen naar mvdweijdenbad@schagenactief.nl

We begrijpen dat iedereen graag wil zwemmen met warm weer. Naast de mogelijkheid om dit te bieden, staat de veiligheid van onze bezoekers centraal: de zwemveiligheid en de maatregelen om verantwoord te zwemmen in tijden van Corona (o.a. de 1,5m afstand regel).

Daarom is het nodig om je naam en e-mail adres middels een reservering door te geven. Dit geeft nog geen recht of garantie op entree. Bij de kassa dient nog een kaartje gekocht te worden of je abonnement getoond te worden. Bij het zwembad wordt door het zwembad personeel beoordeeld of het nog veilig en verantwoord is om meer mensen tot het zwembad toe te laten. Het kan dus voorkomen dat u wel gereserveerd heeft, maar niet meer kan zwemmen. We begrijpen dat dit vervelend is – maar de veiligheid staat voorop.

We vragen de bezoekers bij drukte om niet langer dan 2 uur te komen zwemmen, zodat anderen ook de kans krijgen om een duik te nemen. Houd ook altijd rekening met elkaar en met de 1,5 meter afstand regel! Bij voorbaat dank voor jullie begrip en medewerking!

Back To Top