skip to Main Content

Zwemmen in 2020

ZIEN WE JULLIE SNEL?

Wij hebben goed nieuws! Vanaf 23 juni is, naast de abonnementverkoop, ook de losse kaartverkoop in het Maarten van der Weijdenbad van start gegaan en iedereen weer lekker komen zwemmen! Onder deze Corona omstandigheden is het natuurlijk niet zoals het altijd was. Er is veel om rekening mee te houden, er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar we ons voorlopig aan houden. Op deze pagina kun je hier alles over lezen.

Op dit moment is er een maximum aantal aan bezoekers die we binnen mogen laten. Daarom werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Dit geldt voor abonnementhouders, maar ook voor bezoekers die een los kaartje willen kopen. 

 

Veelgestelde vragen buitenbaden

De ijsjeskaarten kunnen opgehaald worden bij het buitenbad waar jij jouw abonnement hebt afgesloten. Dit kan zodra we open zijn. De ijsjeskaarten zijn alleen geldig in het buitenbadseizoen van 2020.

De meerbadenkaarten die in 2019 en 2020 zijn aangeschaft en waar nog ‘ritten’ op staan zullen verlengd worden t/m 31 december 2021 zodat ze in het zwemseizoen 2021 nog geldig zijn. Mocht het dan zo zijn dat het niet meer mogelijk is om in buitenbadseizoen 2020 je strippen in de buitenbaden te besteden, dan kan dat dus nog in zwemseizoen 2021 of in de binnenbaden

Meerbadenkaarten zullen niet worden gecompenseerd, omdat deze na het buitenbad seizoen 2020 nog te gebruiken zijn. Deze kaarten zullen namelijk geldig blijven t/m 31 december 2021 en zijn bovendien in de tussentijd ook te gebruiken in de binnenbaden!

Als het helaas niet mogelijk is om dit jaar de buitenbaden te openen, dan zal je abonnement doorschuiven naar 2021. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we deze zomer nog wel open kunnen.

Vooralsnog is er geen sprake van compensatie volgend jaar als we slechts enkele weken open kunnen gaan dit jaar. We gaan er van uit dat we deze zomer nog open kunnen.

Wij zijn druk bezig met het bedenken hoe we de 1,5-meter maatregelen in onze baden kunnen handhaven. Ook wordt er in de zwembad sector door verschillende partijen gewerkt aan een protocol voor openstelling met 1,5-meter afstand. Wanneer dit protocol goedgekeurd is door het ministerie van VWS, de veiligheidsregio en de gemeente(n) zullen wij deze vertalen naar de verschillende locaties. Het is een hele uitdaging, maar we denken dat een aantal activiteiten nog doorgang kunnen vinden met de 1,5-meter maatregelen.
In ieder geval zullen maatregelen gelden zoals thuis douchen en omkleden, je houden aan de zwem- dan wel wacht-zones, strenge tijdsloten.

We zijn nog bezig met het opstellen van het 1,5m protocol voor de buitenbaden. Hierbij hoort ook de uitvoering van een eventuele maatregel waardoor er een maximaal aantal personen in het zwembad mag zijn. Dit zullen wij invullen door middel van tijdsloten voor de verschillende delen van het zwembad. Je zult dan moeten inschrijven voor een bepaald tijdsslot, waarbij geldt dat abonnementhouders voorrang zullen krijgen. Zijn er meer abonnementhouders dan plekken? Dan geldt dat wie het eerst heeft ingeschreven, heeft de eerste plek. Daarbij zullen we natuurlijk de nodige regels opstellen.

De prijzen van de gezinsabonnementen in De Bever, Het Baafje, het Maarten van der Weijdenbad en De Veersloot zijn gelijk. Met de gezinsabonnementen kan je in het buitenbadseizoen in alle buitenbaden van Social Leisure terecht. De abonnementen van binnenbaden De Wiel en Duikerdel blijven bevroren. De Wiel blijft gesloten tot 17 augustus; voor activiteiten in Duikerdel dient per les gereserveerd en betaald te worden.

De prijzen voor de persoonlijke abonnementen in De Bever en Het Baafje liggen hoger; met deze abonnementen kan je in alle buitenbaden van Social Leisure terecht. Met de (goedkopere) persoonlijke abonnementen van het Maarten van der Weijdenbad en De Veersloot kan je alleen terecht in deze twee buitenbaden. Tegen meerprijs (prijs van een persoonlijk abonnement van De Bever/Het Baafje) is het mogelijk om ook in de andere buitenbaden te zwemmen.

De prijzen zijn als volgt:

Maarten van der Weijden bad / De Veersloot

Soort abonnement

Persoonlijke abonnementen

Persoonlijk abonnement jeugd 8+

€ 60,00

Persoonlijk abonnement volwassenen

€ 60,00

Persoonlijk abonnement 65+

€ 60,00

Gezinsabonnementen

Prijzen t/m 31 mei

Prijzen vanaf 1 juni

Twee gezinsleden

€ 114,00

€ 119,00

Drie gezinsleden

€ 134,00

€ 139,00

Vier gezinsleden

€ 154,00

€ 159,00

Vijf gezinsleden

€ 174,00

€ 179,00

Zes gezinsleden

€ 194,00

€ 199,00

De Bever / Het Baafje

Soort abonnement

Prijzen t/m 31 mei

Prijzen vanaf 1 juni

Persoonlijke abonnementen

Persoonlijk abonnement jeugd 8+

€ 72,00

€ 77,00

Persoonlijk abonnement volwassenen

€ 84,00

€ 89,00

Persoonlijk abonnement 65+

€ 72,00

€ 77,00

Gezinsabonnementen

Twee gezinsleden

€ 114,00

€ 119,00

Drie gezinsleden

€ 134,00

€ 139,00

Vier gezinsleden

€ 154,00

€ 159,00

Vijf gezinsleden

€ 174,00

€ 179,00

Zes gezinsleden

€ 194,00

€ 199,00

Als je een abonnement wilt betalen met een Langedijkerpas/Meedoenpas dan kun je een mail sturen naar p.kaan@sportsl.nl en een afspraak maken om je abonnement te komen verlengen bij de Bever.

Wil jij bij een van de andere baden gebruik maken van een meedoenpas? Neem dan contact op via de website.

Back To Top
Maarten van der Weijdenbad langer gesloten

Helaas moeten de deuren van het Maarten van der Weijdenbad nog langer gesloten blijven.

We hopen iedereen weer terug te zien zodra de zwembaden weer groen licht krijgen.

Zoals het er nu uit ziet zal het zwembad in ieder geval tot en met 15 maart gesloten zijn!

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Groet Team Maarten van der Weijdenbad