skip to Main Content
Het is zo ver! De opening van onze buitenbaden komt in zicht โ€“ 30 april gaan we open. Vanaf vandaag kan de voorpret รฉcht beginnen en is het mogelijk om online een abonnement aan te schaffen.
Graag in onze buitenbaden zwemmen?
Er zijn verschillende opties.
  • Met een ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐š๐›๐จ๐ง๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐’๐œ๐ก๐š๐ ๐ž๐ง kun je zowel inย Maarten van der Weijdenbadย (Tuitjenhorn) als inย Zwembad De Veerslootย (Dirkshorn) zwemmen.
  • Indien je voor een ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ๐จ๐จ๐ง๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐š๐›๐จ๐ง๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž ๐›๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ง๐›๐š๐๐ž๐ง kiest, dan heb je naast bovenstaande buitenbaden ook toegang totย Zwembad De Beverย in Sint Pancras ofย Zwembad Het Baafjeย in Heiloo.Beide persoonlijke abonnementen kunnen gedurende het buitenbadseizoen (eindigend op 31 aug 2022) ook gebruikt worden in Zwembad De Wiel.
  • Met het hele gezin genieten? Wij hebben ook dit jaar voordelige gezinsabonnementen, waarmee je standaard toegang hebt tot alle genoemde buitenbaden รฉn Zwembad De Wiel (tijdens het buitenbadseizoen, eindigend op 31 augustus 2022). Zo is er de gehele zomer voldoende afwisseling en waterpret voor iedereen!
Nu een buitenbad abonnement aanschaffen?ย KLIK HIER
Back To Top